Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Laptop από την Tellas

Τις τελευταίες μέρες έκανε την εμφάνιση της μια διαφήμιση για σταθερή τηλεφωνία και internet με δώρο ένα Laptop!

Καλό ακούστηκε αλλά επειδή κανείς δε χαρίζει λεφτά και laptops έτσι απλά, ας ψάξουμε λίγο που αποσκοπεί αυτή η προσφορά..

Καταρχήν όπως θα έχετε δει, προϋποθέτει δέσμευση για δύο χρόνια καθώς και χρέωση μέσο πιστωτικής κάρτας. Το θέμα μας δεν είναι αυτά..

Πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε η πώληση του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom. Ακόμα όμως δεν έχουμε δει κάποια κίνηση από την γερμανική εταιρία. Λογικά από Σεπτέμβριο θα γίνει η πλήρης μετάβαση και λογικά τότε θα εμφανιστούν οι νέες προσφορές της Deutsche Telekom.

Οι αλλαγές που αναμένονται να γίνουν από τη Deutsche Telekom θα είναι ριζικές. Είναι πολύ πιθανό να καταργηθεί μέχρι και το πάγιο του ΟΤΕ (το οποίο για όσους δε ξέρουν, το πληρώνουμε για τα έργα που έγιναν πριν 50 χρόνια όταν έβαζε ο ΟΤΕ τις γραμμές του).

Οι άλλες εταιρίες λοιπόν, επειδή ξέρουν ότι θα έχουν ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο προσπαθούν να δεσμεύσουν όσο περισσότερους συνδρομητές με συμβόλαια για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Αν θέλετε λοιπόν να μπείτε στον κόσμο της ευριζωνικότητας κάντε λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι να γίνουν φανερές οι προθέσεις της γερμανικής εταιρίας για το μέλλον των τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας.